מהן התוספות הכי טעימות באביב?
אביב מציעה מגוון מרכיבים טריים וטעימים שניתן להכין מהם תוספות טעימות. הנה כמה תוספות אביביות פופולריות:
אספרגוס צלוי או צלוי: אספרגוס הוא ירק רב תכליתי שניתן לצלות, לצלות או לאדות, ומשתלב היטב עם מנות עיקריות רבות ושונות.
סלט אביב: סלט אביב יכול לכלול ירקות טריים, כמו חסה ותרד, כמו גם מרכיבים אחרים כמו עגבניות שרי, מלפפונים וצנוניות.
תירס בגריל: תירס בגריל הוא תוספת מתוקה וטעימה שניתן להגיש על הקלח או לחתוך את הקלח ולערבב למנות אחרות.
אפונה טרייה: אפונה טרייה או קפואה יכולה לשמש במנות פסטה, מוקפצים או מרקים לתוספת של צבע וטעם.
תפוחי אדמה צלויים: תפוחי אדמה צלויים, כמו תפוחי אדמה חדשים לתינוק או אצבעות, הם תוספת טעימה ומשביעה שניתן לתבל בדרכים רבות ושונות.
ירקות בגריל: ירקות בגריל, כמו קישואים, פלפלים וחצילים, הם תוספת בריאה ומלאת טעם שמשתלבת היטב עם מנות עיקריות רבות.
על ידי שילוב מרכיבים טריים ועונתיים, תוספות אלו לא רק טעימות, אלא גם מציעות תוספת מזינה לכל ארוחה.