אילו קינוחים מוגשים בדרך כלל באביב?
האביב הוא עונה המציעה שפע של מרכיבים טריים וטעימים למתכוני קינוחים. כמה קינוחי אביב פופולריים כוללים:
עוגת תותים: קינוח אביבי קלאסי עשוי עם תותים טריים, קצפת ועוגה או ביסקוויטים.
קראמבל ריבס: קינוח חם ומנחם עשוי ריבס טארט, סוכר מתוק ותוספת פירורית.
טארט לימון: קינוח חריף ומרענן עשוי במילוי רפרפת לימון בקרום מאפה מתקלף.
עוגת גזר: עוגה מתובלת העשויה עם גזר, צימוקים ואגוזים, לרוב מכוסה בציפוי גבינת שמנת.
צ'רי קלפוטיס: קינוח צרפתי עשוי דובדבנים טריים אפויים בבלילה המזכירה הכלאה בין רפרפת לפנקייק.
פריך תפוחים: קינוח חם ונעים עשוי עם פרוסות תפוחים בציפוי שיבולת שועל פריכה וסוכר חום.
אלו הן רק כמה דוגמאות ממגוון אפשרויות קינוח האביב הטעימות הזמינות. המפתח לקינוח אביבי נהדר הוא להשתמש במרכיבים טריים ועונתיים לקבלת הטעם וההצגה הטובים ביותר.