מהם המתאבנים האביביים הטובים ביותר לבישול ביתי?
הנה כמה מהמתאבנים הטובים ביותר באביב לבישול ביתי:
פטריות ממולאות: פטריות גדולות ממולאות בתערובת של פירורי לחם, עשבי תיבול, גבינה וירקות.
ספרינג רולס: ספרינג רולס טרי במילוי תערובת של ירקות, עשבי תיבול ואטריות.
חניתות אספרגוס עטופות בפרושוטו: חניתות אספרגוס דקות עטופות בפרושוטו מלוח ומלוח.
שיפודי קפרזה: כדורי מוצרלה בגודל ביס, עגבניות שרי ועלי בזיליקום חוצים יחד ומוזיפים בזיגוג בלסמי.
ביצי שטן: ביצים קשות ממולאות בתערובת של מאיו, חרדל ותבלינים.
מטבל תרד וארטישוק: מטבל חם וקרמי עשוי תרד, ארטישוק וגבינה.
מקלות גזר ומלפפון עם חומוס: מקלות גזר ומלפפון פריכים ומרעננים מוגשים עם מטבל חומוס קרמי וטעים.
שרימפס בגריל עם רוטב קוקטייל: שרימפס בגריל עסיסי מוגש עם רוטב קוקטייל קלאסי עשוי קטשופ, חזרת ולימון.
אלו הן רק כמה דוגמאות של מתאבנים אביביים טעימים שקל להכין בבית ומושלמים לאירוח.