מהן מנות ראשונות ועיקריות אביביות קלאסיות?
האביב הוא עונה המציעה שפע של מרכיבים טריים ומלאי טעם, מה שהופך אותו לזמן אידיאלי ליצור מנות ראשונות ועיקריות טעימות ובריאות. כמה מנות ראשונות ועיקריות אביביות קלאסיות כוללות:
דגים או פירות ים בגריל: צלייה היא טכניקת בישול פופולרית באביב, ודגים ופירות ים הם אפשרויות מצוינות לארוחה קלילה וטעימה.
ריזוטו אספרגוס: מנת האורז הקרמי הזו עשויה מאספרגוס טרי והיא דרך מצוינת ליהנות מירק האביב הזה.
עוף עשבי לימון: עוף הוא חלבון רב תכליתי שניתן לשלב עם מגוון טעמים, ומרינדת עשבי לימון היא שילוב אביבי קלאסי.
פריטטה ירקות אביב: פריטטות הן דרך מצוינת להשתמש בכל שאריות ירקות, וניתן להכין פריטטה ירקות אביבית עם אספרגוס, אפונה או מרכיבים עונתיים אחרים.
צלעות טלה בגריל: צלעות טלה הן אופציה טעימה ודשנה לארוחת ערב אביבית, והצלייה מוציאה את הטעמים הטבעיים של הבשר.