אילו סוגי מזון קשורים לאביב?
מזונות הקשורים לאביב כוללים:
תוצרת טרייה: אספרגוס, תותים, ארטישוק, רמפות, תרד, אפונה ועוד.
מנות קלילות ומרעננות: סלטים, מרקים ופירות ים.
בשר צלוי או צלוי: עוף, כבש ודגים.
ירקות אביב: גזר, כרישה, תפוחי אדמה חדשים ועוד.
טעמים בהירים וחריפים: לימון, ליים ועשבי תיבול טריים כמו נענע ובזיליקום.
ירוקי אביב: ארוגולה, גרגיר נחלים, וירקות מעורבים.
פינוקים מתוקים: קינוחי פירות יער, ריבס ולימון.
מנות בסגנון בראנץ': פריטטות, קישים וכריכי ארוחת בוקר.
סוגי מזון אלה קשורים בדרך כלל לאביב בשל המרכיבים העונתיים הטריים והטעמים הקלים והבהירים שלהם. הם מושלמים למעבר מארוחת החורף הלבבית יותר לטעמים הקלילים והרעננים יותר של האביב.