אילו מזונות פיוז'ן עובדים הכי טוב באביב?
אספרגוס קוריאני BBQ: אספרגוס בגריל מתובל ברוטב BBQ קוריאני מתוק ומלוח.
ספרינג רולס תאילנדי עם רוטב מטבל בוטנים: ספרינג רולס טרי במילוי ירקות ועשבי תיבול, מוגש עם רוטב מטבל בוטנים חריף.
תותים מקסיקניים עם צ'ילה וליים: תותים טריים עם אבקת צ'ילי, מיץ ליים ומגע של דבש לחטיף מתוק וחריף.
קערת סושי עם ירקות אביב: קערת אורז בציפוי ירקות אביב טריים, אבוקדו ותוספות בסגנון סושי, כמו ג'ינג'ר כבוש ווסאבי.
ארטישוק בגריל מתובל הודי: ארטישוק בגריל מתובל בתערובת של תבלינים הודיים, כגון כמון, כוסברה וגאראם מסאלה.
סלט קינואה ים תיכוני עם פטה ועשבי תיבול: סלט צבעוני עשוי קינואה, עשבי תיבול טריים וגבינת פטה חריפה.
קראמבל ריבס בסגנון סיני: קינוח סיני מסורתי עם טוויסט, הכולל מילוי ריבס חמוץ מתוק ומעליו קראמבל פריך וחמאתי.
אלו הן רק כמה דוגמאות לאופן שבו מזונות פיוז'ן יכולים להפגיש את מיטב המטבחים השונים כדי ליצור מנות טעימות וייחודיות.