אילו מנות אוכלים הצרפתים באביב?
הנה כמה דוגמאות למנות אביב צרפתיות מסורתיות:
ארטישוק: ארטישוק טרי לרוב נצלה או נצלה על הגריל ומוגש כתוספת או כמרכיב עיקרי במנות כמו לבבות ארטישוק עם ויניגרט.
פטריות מורל: פטריות יקרות אלו מוקפצות לרוב ומשמשות כמרכיב טעים במנות כמו ריזוטו פטריות מורל או טארט פטריות.
אספרגוס: לרוב אספרגוס טרי מבושל או צלוי בגריל ומוגש כתוספת, או כמרכיב העיקרי במנות כמו מרק אספרגוס.
כבש: כבש צלוי הוא מנה עיקרית מסורתית לחג הפסחא, חג אביב פופולרי בצרפת.
חומצה: הטארט והירוק החריף הזה משמש לעתים קרובות להכנת רטבים לדגים או בשרים, או מתווסף למרקים ותבשילים לקבלת טעם בהיר ורענן.
אלו הן רק כמה דוגמאות למנות האביב הצרפתיות הטעימות הרבות שמהן נהנות משפחות וקהילות בתקופה זו של השנה. המנות הספציפיות הפופולריות יכולות להשתנות בהתאם להבדלים אזוריים ותרבותיים בתוך צרפת.