אילו מאכלים באביב הם מסורתיים בסין?
האביב בסין הוא זמן להתחדשות ולרעננות, וזה בא לידי ביטוי במאכלים שנהנים מהם באופן מסורתי בעונה זו. הנה כמה דוגמאות למאכלי אביב סיניים מסורתיים:
צ'ינגטואן: סוג של כופתאות ירוקות מתוקות העשוי מקמח אורז דביק וממולא במשחת שעועית ירוקה ממותקת.
Nian Gao: סוג של עוגת אורז דביקה עשויה מקמח אורז דביק, לעתים קרובות בטעם מרכיבים כמו סוכר חום או קוקוס.
ספרינג רולס: מאפים דקים ופריכים ממולאים במגוון מרכיבים כמו ירקות, בשר ושרימפס, ובדרך כלל מוגשים כחטיף או מתאבן.
Mu Er: סוג של פטריית יער שזוכה להערכה רבה בסין בשל הטעם הארצי שלה, והיא משמשת לעתים קרובות במרקים ומוקפצים.
Luobogao: סוג של לחם רך ומתוק שמוגש לרוב כחטיף או קינוח, והוא פופולרי במיוחד במהלך ראש השנה הסיני.
יו שנג: סוג של סלט דג נא שמוגש בדרך כלל במהלך ראש השנה הסיני, ונחשב כמביא מזל טוב ושגשוג.
אלו הן רק כמה דוגמאות למאכלי האביב הסיניים המסורתיים הרבים מהם נהנים משפחות וקהילות בתקופה זו של השנה. המנות הספציפיות הפופולריות יכולות להשתנות בהתאם להבדלים אזוריים ותרבותיים בתוך סין.