מהם מזונות האביב המקסיקני הקלאסי?
הנה כמה דוגמאות למנות אביב מקסיקניות מסורתיות:
גוואקמולי: מטבל העשוי מאבוקדו מעוך, לעתים קרובות בטעם מיץ ליים, כוסברה ותבלינים אחרים.
סביצ'ה: מנה העשויה מפירות ים נאים המושרים במיץ ליים ותבלינים, לרוב מוגש עם עשבי תיבול טריים וירקות.
תירס בגריל: קלח תירס טרי שנצלה ולעיתים קרובות מתובל באבקת צ'ילי, מיץ ליים וגבינה.
פיקו דה גאלו: סלסה טרייה העשויה מעגבניות קצוצות, בצל, כוסברה ומיץ ליים.
סלט אביב: סלט רענן וטעים עשוי ממגוון ירקות, עשבי תיבול וירקות אביביים, לרוב עם שמן זית ומיץ ליים.
אלו הן רק כמה דוגמאות למנות האביב המקסיקניות הטעימות הרבות שמהן נהנות משפחות וקהילות בתקופה זו של השנה. המנות הספציפיות הפופולריות יכולות להשתנות בהתאם להבדלים אזוריים ותרבותיים בתוך מקסיקו.