מהם מאכלי האביב ההודיים שאני יכול לבשל בבית?
הנה כמה דוגמאות למנות אביב הודיות מסורתיות:
Baingan Bharta: מנה העשוי מחציל קלוי, מעוך ומבושל עם תבלינים, בצל ועגבניות.
אלו גובי: מנה העשויה מתפוחי אדמה וכרובית מבושלת עם תבלינים ועשבי תיבול.
חנה מסאלה: מנה מחומוס מבושל ברוטב עגבניות חריף.
בהינדי מסאלה: מנה עשויה במיה מבושלת עם תבלינים ועשבי תיבול.
קופטה אביבית: כופתאות בשר או ירקות עשויות מחומרים טריים ותבלינים, ולרוב מוגשים ברוטב עגבניות שמנת.
אלו הן רק כמה דוגמאות למנות האביב ההודיות הטעימות הרבות שמהן נהנות משפחות וקהילות בתקופה זו של השנה. המנות הספציפיות הפופולריות יכולות להשתנות בהתאם להבדלים אזוריים ותרבותיים בתוך הודו.