מה אוכלים הגרמנים באביב?
הנה כמה דוגמאות למנות אביב גרמניות מסורתיות:
Spargel: אספרגוס לבן הוא מצרך אביבי בגרמניה, ולעתים קרובות הוא מבושל או בגריל ומוגש עם חמאה, רוטב הולנדייז או בשר חזיר.
Osterlamm: כבש צלוי הוא מנה עיקרית מסורתית לחג הפסחא, חג אביב פופולרי בגרמניה.
Radieschen: צנוניות טריות פרוסות לרוב ומשמשות כקישוט או מרכיב בסלטים, או מוגשות כחטיף עם חמאה ומלח.
Lammkoteletts: צלעות טלה בגריל הן מאכל אביבי פופולרי בגרמניה, המוגש לעתים קרובות עם מגוון צדדים כמו תפוחי אדמה וירקות.
Bärlauch: שום בר הוא מרכיב נפוץ במטבח הגרמני במהלך האביב, והוא משמש לעתים קרובות להכנת מרקים, רטבים ומנות פסטה.
אלו הן רק כמה דוגמאות למנות האביב הגרמני הטעימות הרבות שמהן נהנות משפחות וקהילות בתקופה זו של השנה. המנות הספציפיות הפופולריות יכולות להשתנות בהתאם להבדלים אזוריים ותרבותיים בתוך גרמניה.