אילו סוגי מזון אוכלים האמריקאים באביב?
באביב, האמריקאים נוטים להימשך למאכלים קלים יותר, טריים ועונתיים יותר. כמה מזונות אביב פופולריים בארצות הברית כוללים:
אספרגוס: הירק הירוק הזה נמצא בעונה באביב ולעיתים קרובות נצלה או נצלה כתוספת.
ירקות סלט: האביב הוא זמן מצוין לסלטים, עם מגוון ירקות כמו ארוגולה, תרד וחסה נכנסים לעונה.
תותים: תותים הם אחד הפירות הראשונים שנכנסו לעונה באביב, והם משמשים לעתים קרובות בקינוחים, שייקים וסלטים.
ארטישוק: ארטישוק הוא ירק אביבי פופולרי שניתן לאדות, לצלות או לצלות ולהגיש כתוספת או להשתמש בו כבסיס למטבלים.
בשרים על האש: צלייה היא שיטת בישול פופולרית באביב, ומנות כמו המבורגרים, סטייקים ועוף בגריל פופולריות בתקופה זו של השנה.
מנות לימון: הלימונים בעונה באביב ומשמשים במגוון מנות, מקוקטיילים ועד מנות עיקריות, להוספת טעם רענן ובהיר.
אלו הן רק כמה דוגמאות, וסוגי המזון הפופולריים באביב עשויים להשתנות בהתאם להבדלים אזוריים ותרבותיים.