מאילו מנות נהנים בדרך כלל באיטליה באביב?
הנה כמה דוגמאות למנות אביב איטלקיות מסורתיות:
ריזוטו אספרגוס: מנת אורז שמנת עשויה מאספרגוס, גבינת פרמזן ועשבי תיבול.
ארטישוק אלה רומנה: ארטישוק קלוע בטעם לימון, שום ועשבי תיבול.
פסטה פרימוורה: מנת פסטה עשויה ממגוון ירקות אביב טריים, כמו אספרגוס ואפונה, ברוטב עגבניות או שמנת בהיר.
צלעות טלה בגריל: צלעות טלה בגריל הן מאכל אביבי פופולרי באיטליה, המוגש לעתים קרובות עם מגוון צדדים כמו תפוחי אדמה וירקות קלויים.
סלט אביב: סלט רענן ומלא טעם עשוי ממגוון ירקות, עשבי תיבול וירקות אביביים, לרוב עם שמן זית, לימון וגבינת פרמזן.
אלו הן רק כמה דוגמאות למנות האביב האיטלקיות הטעימות הרבות שמהן נהנות משפחות וקהילות בתקופה זו של השנה. המנות הספציפיות הפופולריות יכולות להשתנות בהתאם להבדלים אזוריים ותרבותיים בתוך איטליה.