מהם מאכלי אביב מסורתיים שיתנו לי השראה?
מזונות אביב מסורתיים שעשויים לעורר בך השראה כוללים:
אספרגוס טרי, בין אם צלוי, בגריל או בשימוש במרק או פריטטה.
אפונה אביבית, כמו סוכר צלזיוס או אפונה אנגלית, מושלמת לנשנוש או להוספה לסלטים.
ארטישוק, שניתן לצלות, לצלות או לאדות ולהגיש עם חמאת לימון או איולי.
ירקות טריים כמו תרד, ארוגולה וגרגר נחלים, שניתן להשתמש בהם בסלטים, כריכים או שייקים.
בצל אביבי, שמוסיף טעם עדין ומתוק למנות כמו מרקים, תבשילים וירקות צלויים.
תותים, שהם בעונה ומושלמים לנשנוש, הוספה ליוגורט או שיבולת שועל, או שימוש באפייה.
ריבס, שהוא פרי טארט ורב-תכליתי שניתן להשתמש בו בפשטידות, לפתנים או רטבים.
ירוק רמפה, כרישה בר הזמינה רק לתקופה קצרה באביב ומוסיפה טעם שום למנות.
ניתן להשתמש במאכלי אביב מסורתיים אלה במגוון מנות, ממלוחים ועד מתוקים,