מהם כמה סגנונות ארוחות אביביות קלאסיות?
כמה סגנונות ארוחות אביב קלאסיות כוללים:
מנות אספרגוס, כמו אספרגוס קלוי או אספרגוס על האש עם חמאת לימון.
ירקות סלט עם מרכיבים טריים, כמו ירקות מעורבים עם תותים וויניגרט.
פירות ים בגריל, כמו סלמון או שרימפס, בשילוב עם ירק אביבי קליל.
פריטטות ירקות אביביות או קישים הכוללים מרכיבים כמו אפונה, ארטישוק וכרישה.
מנות טריות בשילוב עשבי תיבול, כמו פסטה עם פסטו בזיליקום או טלה בגריל עם צ'ימיצ'ורי נענע.
מרק אפונה אביבית או פירה, מעוטר לרוב בגבינת נענע או ריקוטה.
עוף או טלה בגריל עם ירקות אביביים כמו תפוחי אדמה חדשים ובצל אביבי.
קינוחים קלילים ומרעננים כמו סורבה פירות או טארט לימון.